MAVO 

Op de mavo is elke leerling zichtbaar waar de begeleiding direct en persoonlijk is. In de tweejarige brugklas mavo/havo wordt veel aandacht gegeven aan persoonlijke en sociale ontwikkeling en leggen wij de lat hoog zodat de leerlingen zoveel mogelijk uit zichzelf halen en de overstap naar de bovenbouw (3 mavo of 3 havo) nog beter verloopt. 

Het onderwijs is breed en hoogstaand, afgestemd op onze leerlingen. Zowel Spaans, informatietechnologie & media als de kunstvakken kunnen worden gekozen als examenvak. Er is ruimte voor talentontwikkeling (b.v. deelname aan debatwedstrijden) en aandacht voor culturele- en burgerschapsvorming. 

Maatwerkprogramma's sluiten aan op de behoefte van de leerling. Voor leerlingen met ambitie en die meer in hun mars hebben is er in 3 
mavo de mogelijkheid voor een versneld traject in één of meerdere examenvakken en om in 4 mavo examen te doen in een vak op havo-niveau. De meeste leerlingen kiezen een extra examenvak, sommigen zelfs een achtste. Voor een succesvolle overstap naar 4 havo is een intensief doorstroomprogramma opgezet en om een gemotiveerde keuze te maken voor de juiste beroepsopleiding bestaat er een uitgebreide oriëntatieprogramma. 

Kortom, aan iedere leerling wordt gedacht!

Met talent en toewijding naar de toekomst!