Zip Your Lipactie succesvol (€ 4.257,-)

Geplaatst op 15-05-2019
Ruim 40 leerlingen uit klas 1 en 2 zijn op donderdag 18 april de uitdaging aangegaan om 24 uur niet te eten (wel drinken van water en zwarte thee). Waarom doe je dat, zou je zeggen?

Allereerst omdat je het belangrijk vindt dat kinderen in Afghanistan gezond moeten kunnen eten. Door de droogte zijn veel oogsten mislukt en krijgen kinderen weinig en ongezonde voeding. Daardoor worden ze ziek en bovendien kun ze zich slecht concentreren op school.

Als je meedoet met Zip laat je je door zoveel mogelijk mensen sponsoren. Als je minimaal
€ 42,00 hebt opgehaald mag je na schooltijd op school blijven en meedoen aan een gezellig programma dat door ouderejaars is voorbereid. Hoogtepunt is in het donker het laser gamen in de school. Na een leuk programma van spelletjes en film slaapt iedereen in de gymzaal.

Op Goede Vrijdag als alle andere leerlingen al van hun eerste vakantiedag genieten, zitten wij aan een heerlijk ontbijt. Iedereen heeft de uitdaging gehaald. We zijn trots op het hoge bedrag dat bij elkaar is gebracht. Tijn Bruinsma krijgt een heerlijke taart omdat hij de hoogste opbrengst heeft (€ 551,00). De taart gaat hij met zijn opa delen. Rond 9 uur wordt iedereen enigszins vermoeid, maar ook heel tevreden opgehaald door de ouders.
Dank aan de sponsors van het ontbijt: Le Fournil en AH Heigallerij.

Een groot compliment aan: Barend, Emilie, Kayleigh, Merlijn, Sacha, Yuri uit 4V voor de organisatie en aan de docenten Fred, Jurre, Machteld, Marijke, Nico, Sean en Tonny voor de begeleiding.
Media
  • Zip your lip