Topsport Talent School

Ben jij een topsporter en heb jij van jouw sportbond een officiële talentenstatus ontvangen als "belofte" (B), "Nationaal Talent" (NT) of "Internationaal Talent" (IT)? Dan sta jij hoogstwaarschijnlijk in de database van het NOC*NSF en kun je eventueel in aanmerking komen voor een LOOT (Landelijk Overleg Onderwijs Topsport) status met bijbehorende faciliteiten op het Comenius College.

Ben jij nieuwsgierig wat dit inhoud? Kom dan met je ouders/verzorgers naar de voorlichtingsavond van CVO 't Gooi als Topsport Talentschool op donderdag 31 januari 2019 op het Comenius College.

Voor overige vragen kun je een e-mail sturen naar dhr. Michiel Hess LOOT-coördinator van het Comenius College m.hess@comeniusnet.nl. Of verder kijken op de LOOT pagina.

Wil je je als LOOT leerling aanmelden voor de brugklas dan moet dit uiterlijk vóór 8 maart, 12.00 uur. Je kunt dit doen door het aanmeldformulier (volgt binnenkort) in te vullen en tezamen met je ID en het officiële adviesformulier van de basisschool op te sturen naar het Comenius College. Zorg wel dat je een duidelijke vermelding van je LOOT status en soort sport doorgeeft.