Informatie leerlingen groep 8

Informatie voor leerlingen van groep 8 

Naar de brugklas! Het is spannend en nieuw, maar ook een belangrijk moment: je moet gaan kiezen!

Op deze pagina van onze website kun je veel informatie over het Hilfertsheem College vinden.
Dus klik op de links voor een beeld van onze school.K
om een kijkje nemen op onze school en maak kennis met de vakken op het Hilfertsheem College!

Open Dag Hilfertsheem College 2018

Hilfertsheem College in Beeld!


Aanmelden op onze school? Klik hier voor meer informatie.Benieuwd hoe lang de lessen duren op het Hilfertsheem College en hoe laat je pauze hebt? Klik dan hier voor de lestijden.


Wil een indruk krijgen van de activiteiten bij ons op school? Ga naar het fotoalbum / filmarchief. Hier vind je foto's en filmpjes van enkele activiteiten.


Waar is het Hilfertsheem College en hoe kom je er met de fiets of met de trein? En hoe lang doe je er over om op school te komen? Kijk hier voor de bereikbaarheid van onze school.

Aanmelden

Informatie brochure 2017-2018

Extra informatie voor jouw ouder(s)/verzorger(s) vind je hier. Op deze pagina tips voor het maken voor een juiste keuze voor jou!

Go VMBO

De open dagen staan weer voor de deur, leerlingen uit groep 8 en hun ouders moeten straks kiezen voor een opleiding en een school. Go VMBO kan hen daarbij helpen. Go VMBO geeft informatie over het voortgezet onderwijs in het algemeen en het vmbo in het bijzonder. Voor leerlingen is er een game, aan de hand waarvan ze kennis kunnen maken met het voortgezet onderwijs. Voor ouders en leerkrachten bevat de website veel (objectieve) informatie en ervaringen van ouders met het vmbo.
Go VMBO biedt niet alleen informatie, maar kan ook heel goed gebruikt worden als voorbereiding op het bezoeken van open dagen. Omdat leerlingen die in augustus 2018 instromen in de bovenbouw te maken krijgen met de nieuwe beroepsgerichte programma's bevatten de game en de website informatie die bij deze ontwikkeling past.
Ga naar de website www.govmbo.nl


Links met leuke en nuttige informatie over de brugklas

Hoe overleef ik de brugklas

Brugklas startpagina
Hilfertsheem College | Lieven de Keylaan 58 1222 LH Hilversum | tel: 035 - 6831557 | fax: 035 - 6858297 | info@hilfertsheem.nl ontwerp en realisatie SchoolMaster BV