Article Details
Seven Days of Feedback Bericht geplaatst op: 30-10-2014

Lieke van Lexmond nodigt je uit...

Van maandag 3 t/m zondag 9 november gaan wij de strijd aan met 100 andere scholen, ruim 75.000 leerlingen, tijdens de 3e editie van de Seven Days of Feedback!

Seven Days of Feedback is een uniek online programma dat jongeren (tussen de 12 en 25 jaar) massaal stimuleert en motiveert tot een gezonder leven en bewustwording van ieders impact op milieu en maatschappij.

Gedurende zeven dagen krijgen de leerlingen elke dag verschillende opdrachten betrekkend hebbend op eten en bewegen. De uitdagingen voor de zeven dagen zijn:

3 nov - Meat free Monday: een dag zonder vlees

4 nov - Walk on Water: een dag water drinken i.p.v. frisdrank

5 nov - Size Does Matter: een dag halve porties eten

6 nov - Food from da Hood: een dag local food.

7 nov - Supermarkt Survival: een dag natuurlijke ingrediënten.

8 nov - No time to Waste: een dag eten wat je in huis hebt

9 nov - Go Hard or Go Home: doe een 30 minute work-out!

Door opdrachten uit te voeren en uitdagingen aan te gaan, scoren ze online punten, waarvoor ze beloond worden op individueel alswel op groepsniveau met hun school.  Om mee te doen moeten leerlingen de Seven days of Feedback App downloaden. Deze is gratis verkrijgbaar via de App Store en zal vanaf  maandag 27 oktober live gaan.

De beste scholen gaan door naar de grote finale op 25 november in de HMH die wordt uitgezonden op RTL5. Tijdens dit NEON spektakel treden er veel bekende DJ’s en artiesten op en delen o.a. presentatrice Lieke van Lexmond, Health coach Rens Kroes, oprichter Tabe Ydo en voetballer Ricardo van Rhijn prijzen uit. Ook maken individuele leerlingen o.a. kans op Spotify accounts, een Basic Fit abonnementen en tickets voor de live uitzending van The Voice Of Holland.

We hopen dat jullie dit project thuis willen steunen en jullie kinderen willen helpen en aanmoedigen de uitdagingen aan te gaan. Het zou fantastisch zijn als iedereen meedoet, we een week gezond leven, er bewustwording plaatsvindt en we ook nog een schoolfeest winnen!Terug

CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realistaie SchoolMaster BV