Ondernemerschap

Ondernemerschap heet ook wel Entrepreneurschap. In iedereen zit wel een stukje ondernemer. Kun je goed samenwerken met anderen, heb je altijd je ogen open voor kansen en houd je van een uitdaging? Dan past het entrepreneurschap misschien wel bij jou!!! Of je nu voor jezelf wilt beginnen of in dienst bij een mooi bedrijf, als ondernemer worden je kansen op succes absoluut beter. De wereld staat te springen om creatieve zelfstandige jonge mensen die niet opgeven als het lastiger wordt.


Programma

Op de Sav stimuleren we op verschillende manieren jouw entrepreneurschap. In de eerste klas ga je met het project ‘Ideals’ met een groepje op een creatieve manier geld verdienen voor een goed doel. Tijdens het tweede jaar start je een klein bedrijfje tijden het project ‘YES!’ en werk je naar een marktdag toe waar je met andere leerlingen verschillende zelfgekozen producenten gat verkopen.

Uiteindelijk duiken we in het derde en vierde leerjaar dieper het entrepreneurschap in met het vak ‘Jong Ondernemen’ waar je kennis van onder andere marketing, financiën en presenteren steeds verder wordt vergroot.


Ondernemen, ook jouw talent?
De Savornin Lohman | v. Ghentlaan 51 1215 PN Hilversum | tel: 035 - 624 02 61 | fax: 035 - 624 62 16 | post@savorninlohman.nlontwerp en realisatie SchoolMaster BV