Article Details
Oh! To Be in England Bericht geplaatst op: 12-10-2018

Oh! To Be in England

An uninterrupted five days rural riot in Cambridge and London, with our 4 mavo as ringleaders!*

Door mevrouw Hoving

And off we went, on a magical mystery tour. In het duister van de nacht vertrok de oranje bus op maandagochtend om 02.30 uur richting Calais. Uitgezwaaid door een dappere sectorleider die weinig op heeft met nachtrust. Nadat een enkeling nog zijn ID uit de bagage onder in de bus had opgediept, vertrokken we en konden de meesten van ons nog een paar uurtjes onrustige slaap pakken. Onrustig ja, want wat zou ons allemaal te wachten staan aan de andere kant van dat kanaal?

Na het testen van de zeebenen en de eerste koffie op de ferry, begon het eigenlijk pas écht. The white cliffs of Dover, langs the green, green fields of England en richting Cambridge: lots of university’s, punting on the Cam, making a Cambridge selfie, guest families. En dat was nog maar de eerste dag! Een nieuwe omgeving, zoveel wetenswaardigheden en het nieuwe, Engelse gastgezin ontmoeten was allemaal wat veel na een nacht met maar weinig slaap en zo’n lange reis. Na de eerste avondmaaltijd in het gastgezin vielen de meeste leerlingen dan ook uitgeput in slaap.


lees meer >>
Terug

CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realistaie SchoolMaster BV