Article Details
Nieuwe gezichten schoolleiding Bericht geplaatst op: 3-11-2017

Tot mijn genoegen kan ik u informeren over een tweetal nieuwe gezichten in de schoolleiding van het Comenius College. Per 1 november is onze conrector bovenbouw Merlijn Verstraeten gestart als rector van de scholengemeenschap UniC  in Utrecht. Wij feliciteren haar én UniC van harte met deze benoeming.


De vacature die door haar vertrek is ontstaan in de directie wordt tot het einde van het schooljaar jaar vervuld door de heer Onno van Helden, een echte onderwijsman met krijt op zijn mouwen en een schat aan ervaring als schoolleider en bestuurder van de stichting LOOT en het landelijke havoplatform.


Omdat onze afdeling vwo sterk groeiende is, hebben wij besloten om de bovenbouw te splitsen in twee afdelingen. De verantwoordelijkheid voor de leerjaren 5 en 6 blijft bij afdelingsleider Floor Tiesing. De leerjaren 3 en 4 komen onder leiding te staan van Simone Enneking, die wij reeds kennen als docent economie en M&O.

 

Wij heten beide nieuwe schoolleiders van harte welkom en wensen ze veel succes in deze nieuwe functie.

 

 

Johan Veenstra,
rector
Terug

CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realistaie SchoolMaster BV