Article Details
Boeiende start Zip Your Lip-actie Bericht geplaatst op: 31-1-2013

 

Woensdag 30 januari was de aftrap voor Zip Your Lip in de aula. Alle eerste- en derde-klassers kregen een inspirerende presentatie over wat deze actie inhoudt en waarom we daar weer aan meedoen.

De actiedag op woensdag 20 februari is dit jaar gericht op het jonge land Zuid-Sudan, dat hulp kan gebruiken om jongeren een kans op een betere toekomst te geven. Daarbij gaat het om gezonde voeding en vers drinkwater, om betere gezondheidszorg en om onderwijs te kunnen volgen.


                  

Onze leerlingen doen inmiddels 10 jaar enthousiast mee aan deze vastenactie van 24 uur. Zij zorgen voor sponsors en proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen. Heb je meer dan € 48,- aan sponsorgelden opgehaald, dan mag je een plaatsje reserveren om op school te overnachten (met toestemming van je ouders). We sluiten natuurlijk op donderdag af met een gepast ontbijt.

De sponsoractie loopt dit jaar via Facebook en Twitter.

Meld je daarom eerst als deelnemer aan bij  http://zipyourlip.worldvision.nl/ . Geef aan dat je leerling van het Comenius College bent. Je krijgt dan een mailtje om je aanmelding te bevestigen. Daarna stuur je je contacten een bericht om je te laten sponsoren.


                

Wil je toch met een sponsorlijst langs bij familie, vrienden en kennissen, dan kan dat ook. Daarvoor meld je je ook aan, maar dan draai je een sponsorlijst uit die je op de actiedag bij ons inlevert.

We hopen op veel enthousiaste leerlingen die zich voor jongeren in Zuid-Sudan willen inzetten.

Voor meer informatie kun je mailen met emmasfranzen@hotmail.com of s.keller@comeniusnet.nlTerug

CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realistaie SchoolMaster BV