Article Details
Kerstactie Serious Request Bericht geplaatst op: 17-12-2012
Op het Comenius College staat kerst altijd in het teken van een goed doel. We vinden het belangrijk om extra aandacht te schenken aan mensen die het moeilijk hebben. Dit jaar steunen wij de actie 3FM Serious Request.

Serious Request 2012 vraagt dit jaar, in samenwerking met het Rode Kruis, aandacht voor de allerkleinsten: miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding.

In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie DJ's van 3FM zich zes dagen lang op in een glazen studio. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen.

De leerlingen en hun mentoren bedenken deze week samen op welke manier zij geld kunnen inzamelen voor Serious Request. De actie kan dus per klas verschillen. Op vrijdag 21 december, na het kerstontbijt, brengt een aantal docenten het opgehaalde bedrag naar Enschede om het daar persoonlijk aan de DJ’s van 3FM te overhandigen.Terug

CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realistaie SchoolMaster BV