Article Details
Leraar en ondersteuner van het jaar bekend Bericht geplaatst op: 8-10-2012

Onder daverend applaus van de aanwezigen maakten voorzitters Emma en Tatev bekend dat Egbert Hollander door de leerlingen is uitgeroepen tot docent van het jaar. Een goed gekozen blijk van waardering voor de stormachtige ontwikkeling van dit jonge talent uit de onderbouw.

 

     De race voor de verkiezing van Docent van het Jaar was ongekend spannend. De uitslag was zo close dat de leerlingenraad besloten heeft om twee mensen ex aequo tot winnaar uit te roepen. Voor de tweede keer in zijn carrière werd Freddy van der Linden uitgeroepen tot Medewerker van het Jaar. Wegens verplichtingen in het buitenland kon Freddy de prijs helaas niet persoonlijk in ontvangst nemen maar de leerlingenraad zal hem op een ander moment nog huldigen. Ondanks het gegeven dat de medewerkers van de facilitaire dienst niet rechtstreeks bij het Comenius in dienst zijn, horen ze voor de leerlingen en ons volledig bij de school. De uitverkiezing van Ruud Smeele tot (Gast)medewerker van het Jaar is dan ook volkomen terecht. In hem eren wij ook de overige medewerkers van de firma Verhoog die dag in, dag uit klaar staan voor onze school.


Terug

CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realistaie SchoolMaster BV