Article Details
Inleveren schoolboeken Bericht geplaatst op: 22-5-2012

Hoe verloopt de inlevering van je schoolboeken?

 

Je kunt je schoolboeken op maandag 9 juli inleveren in de entreehal van de school. De firma Iddink informeert je vooraf over het tijdstip en stuurt je een inleverformulier waarop staat om welke boeken het gaat.

 

Op 9 juli is er op school een inleverteam van Iddink aanwezig. Zij scannen en controleren de boeken. Eventuele schade of vermissingen worden ter plekke vastgesteld, en je ontvangt een inleverbewijs. Bewaar dit goed.

 

Het kan zijn dat er een korte wachtrij ontstaat, waarvoor we je begrip vragen. Indien je verhinderd bent, kun je iemand anders vragen jouw boeken in te leveren. Eventueel kun je de boeken op eigen kosten opsturen naar Iddink, maar dan heb je geen inleverbewijs. Doe dit dan wel vóór de inleverdag van 9 juli, om een boete te voorkomen!

 

 

Hoe kom je aan je nieuwe schoolboeken?

 

In de zomervakantie worden de schoolboeken voor het nieuwe schooljaar op je huisadres bezorgd. Wij hebben dit helemaal uitbesteed aan de firma Iddink. Voorwaarde is wel dat je ze op tijd bestelt!

 

Deze boeken moet jij aan eind van het schooljaar weer inleveren. Tijdens het bestellen op www.iddink.nl wordt van je gevraagd dat je instemt met de bruikleenvoorwaarden.

 

Op www.iddink.nl kun je ook gemakkelijk je leermiddelen bestellen die niet gratis zijn, zoals atlassen, woordenboeken, rekenmachines e.d. Ook kan het zijn dat Iddink bepaalde schoolbijdragen voor ons int.

 

Vóór de zomervakantie ontvang je nog precieze informatie over het bestelproces!Terug

CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realistaie SchoolMaster BV