Article Details
Brugklasintroductie Bericht geplaatst op: 18-9-2017

Brugklasintroductie

 

Door de heer Van den Berg

 

Maandagmiddag 4 september vóór 12.30 signaleerde ik de eerste bruggers al, terwijl we pas om 13.00 uur zouden starten. Hoeveel zin kun je hebben in je middelbare schoolcarrière ... Onze nieuwe leerlingen maakten kennis met elkaar, met hun mentor(en) en secondanten. Met opnieuw een schitterende ingestudeerde dans maar ook met een spel dat door de secondanten werd verzorgd. Aan het eind van de middag sloten we af, samen met de massaal toegestroomde ouders.

Dit jaar was de opzet iets anders. In het belang van eigenlijk iedereen stopten we maandag eerder en hebben we er een echte introductieweek van gemaakt. Een beperkt lesaanbod, veel tijd met de mentor en natuurlijk aan de slag met je laptop. Uiteraard zaten her en der wel wat hobbels en bobbels, maar leerlingen en mentoren trotseerden dit koelbloedig. Mourad groeide uit tot held van de week door alle problemen moeiteloos weg te werken. Vrijdag sloten we af op de camping, met een sportdag. Ondanks de nattigheid was dit een prachtige afsluiting!

 

Met dank aan de brugklasmentoren, dankzij hun inzet zijn de leerlingen enthousiast gestart!

Lees meer
 >>Terug

CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realistaie SchoolMaster BV