Article Details
Welke docenten Engels en Frans komen ons team versterken? Bericht geplaatst op: 6-9-2017

Welke docent Frans komt ons team versterken?

Het Comenius College zoekt per 4 december 2017 een docent Frans voor 0,7 fte wegens zwangerschapsvervanging tot en met 4 maart.
Na afloop van de vervanging bestaat de mogelijkheid dat 0,2 fte kan worden omgezet in een aanstelling voor bepaalde tijd, bij een voldoende beoordeling.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Welke docent(e) Engels komt ons team versterken?

Het Comenius College zoekt per 1 januari 2018 een docent Engels 2e of 1e graad voor 0,6 fte. De vacature geeft uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd. 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kandidaten kunnen ook naar een deel van de vacature solliciteren

Het Comenius College is een school met een sterke ambitie. Waarden als persoonlijke vrijheid, authenticiteit en kwaliteitsbewustzijn geven betekenis. Dat past bij de onderwijskundige doelen en vertaalt zich in de eisen die aan de professionals worden gesteld. Er is veel ruimte voor ondernemerschap en innovatie. Medewerkers investeren in het bijhouden van hun vak, trends en ontwikkelingen. Persoonlijke en professionele ontplooiing zijn belangrijk. Er wordt ruimte geboden aan verschillen. Professionals op het Comenius weten goed wat zij willen en zij zijn gedreven om samen hun schouders onder het werk te zetten. Wij hechten aan burgerschapsvorming en werken met onze leerlingen actief aan democratische vaardigheden, een tolerante attitude en wereldburgerschap. Het schoolklimaat is prettig en iedere leerling wordt gezien. Onze positie als LOOT-school is uniek in de regio. Leerlingen vallen regelmatig in de prijzen bij profielwerkstukwedstrijden, sportwedstrijden en debat. De musicals zijn adembenemend. De afdelingen vwo, havo en mavo hebben elk het predicaat Excellente School 2015-2017 ontvangen.

 

Je  kunt je reactie liefst zo spoedig mogelijk doch uiterlijk 15 oktober 2017 richten aan de rector dhr drs. J. (Johan) Veenstra j.veenstra@comeniusnet.nlTerug

CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realistaie SchoolMaster BV