Article Details
Help jij onze topsporttalenten verder? Bericht geplaatst op: 17-7-2017

Help jij onze topsporttalenten verder?

Het Comenius College is een bloeiende scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo. De school ligt in de prachtige omgeving van het Corversbos in Hilversum en telt 1562 leerlingen. Het gebouw is recent volledig gerenoveerd, vanuit onze visie op onderwijs en leren. Bij de inrichting zijn onder meer een modern bètalab, studio's voor de talen, een fitnesscentrum en goede werkplekken voor de medewerkers gerealiseerd.

Onze focus is gericht op leren. Wij besteden veel aandacht aan talen, wetenschap (WON), sport (Topsport Talentschool) en kunst & cultuur. Wij hechten aan burgerschapsvorming en werken met onze leerlingen aan democratische vaardigheden, een tolerante attitude en wereldburgerschap. Het schoolklimaat is prettig en iedere leerling wordt gezien. De resultaten van alle afdelingen zijn boven het landelijke gemiddelde. De mavo-afdeling heeft het predicaat Excellente School ontvangen. De jury was tevens lovend over de afdelingen vwo en havo.

De ontwikkeling van medewerkers wordt actief gestimuleerd. Begeleiding van nieuwe medewerkers vindt plaats door ervaren coaches en vakcollega's.

Het Comenius College in Hilversum is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger om toezicht te houden bij het studeren van onze topsporttalenten.


Topsportleerlingen van het Comenius College krijgen naast hun reguliere lessen de gelegenheid om onder schooltijd zelfstandig te studeren, zodat zij school en topsport kunnen combineren. Een prettig leerklimaat, met structuur en een positieve werksfeer wordt daarbij als zeer waardevol ervaren. Daar kun jij ze bij helpen!

Je profiel:

-  Affiniteit met (top)sport

-  Aansluiting bij de doelgroep (12-18 jr.)

-  Minimaal mbo denk- en werkniveau

-  Goede beheersing van de Nederlandse taal

-  Teamspeler

-  Contactueel sterk


Werkzaamheden:

-  Begeleiding en toezicht huiswerkruimte

-  Afnemen van / surveilleren bij toetsen

-  Creëren van een prettige werksfeer

-  Overleggen met mentoren, LOOT-begeleiders en leidinggevenden


Werktijden: maandag,  dinsdag en donderdag van 11.00 uur tot 14.30 uur.

Vergoeding:  € 4,50 per uur, maximaal €150 per maand.

Wij zien je reactie graag tegemoet.

Duncan Bax, LOOT-coördinator (d.bax@comeniusnet.nl).Terug

CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realistaie SchoolMaster BV