Article Details
Comenius zamelt € 3300,00 in voor monument MH17 Bericht geplaatst op: 12-7-2016

Leerlingen, ouders en medewerkers van het Comenius College hebben de afgelopen twee weken € 3300 bijeengebracht als bijdrage aan het monument voor de slachtoffers van de MH17, dat zondagavond in het Dudokpark wordt onthuld. Het geld werd bijeengebracht door inzamelacties op de sportdagen en de diploma-uitreikingen van de school. Ook van de mogelijkheid om een bijdrage te storten op het rekeningnummer van de school is ruimschoots gebruik gemaakt. Wij zijn daar heel erg dankbaar voor.

Het Comenius College heeft op 17 juli 2014 twee leerlingen bij de ramp verloren. Zeger zou vorig jaar examen gedaan hebben, Chris dit jaar. Hun namen en die van hun families staan vermeld op de gedenkplaat bij het monument. Wij zijn blij dat wij als gemeenschap een bijdrage kunnen leveren aan datzelfde monument. Wij hebben de actie bewust kleinschalig gehouden, dus alleen binnen de school. Ons streefdoel was bescheiden – één euro per leerling en per medewerker - maar de opbrengst – het dubbele! – heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Dank aan iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd!

Terug

CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realistaie SchoolMaster BV