Article Details
Gezocht: Docent Scheikunde, NL&T en Nederlands Bericht geplaatst op: 31-5-2016


Kom verder op het Comenius College!


Het Comenius College zoekt professionals die glimmen, zweten en sprankelen!

Het Comenius College is een open christelijke school voor gymnasium, atheneum, havo en mavo, waar samenwerking, persoonlijke betrokkenheid en ontwikkeling voorop staan. Medewerkers hebben een lerende houding en zijn resultaatgericht, met oog voor de mens.
Onderwijsvernieuwing én de implementatie daarvan staan hoog op de agenda. Wij hechten aan burgerschapsvorming en werken met onze leerlingen actief aan democratische vaardigheden, een tolerante attitude en wereldburgerschap. Het schoolklimaat is prettig en iedere leerling wordt gezien.
Leerlingen vallen regelmatig in de prijzen bij profielwerkstukwedstrijden, sportwedstrijden en debat. De musicals zijn adembenemend. De afdelingen vwo, havo en mavo hebben elk het predicaat Excellente School 2015-2017 ontvangen.

Wij zoeken voor het schooljaar 2016-2017 een docente voor scheikunde en Natuur, Leven en Technologie voor ongeveer 0,8 fte eerste of tweede graads. De vacature geeft uitzicht op een vaste baan.

 

Nederlands eerste graads, vervanging wegens zwangerschap tot begin december 2016.

 

U kunt uw reactie tot uiterlijk 15 juni 2016 richten aan de rector Dhr drs. J (Johan) Veenstra j.veenstra@comeniusnet.nl (Nederlands) en/of conrector bovenbouw
Mw drs. M (Merlijn)  Verstraeten m.verstraeten@comeniusnet.nl
Terug

CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realistaie SchoolMaster BV