Article Details
Het Comenius College zoekt professionals die glimmen, zweten en sprankelen! Bericht geplaatst op: 11-5-2016

Kom verder op het Comenius College!


Het Comenius College zoekt professionals die glimmen, zweten en sprankelen!
Het Comenius College is een open christelijke school voor gymnasium, atheneum, havo en mavo, waar samenwerking, persoonlijke betrokkenheid en ontwikkeling voorop staan. Medewerkers hebben een lerende houding en zijn resultaatgericht, met oog voor de mens. 

Onderwijsvernieuwing én de implementatie daarvan staan hoog op de agenda. Wij hechten aan burgerschapsvorming en werken met onze leerlingen actief aan democratische vaardigheden, een tolerante attitude en wereldburgerschap. Het schoolklimaat is prettig en iedere leerling wordt gezien. Leerlingen vallen regelmatig in de prijzen bij profielwerkstukwedstrijden, sportwedstrijden en debat. De musicals zijn adembenemend. De afdelingen vwo, havo en mavo hebben elk het predicaat Excellente School 2015-2017 ontvangen.

Wij zoeken voor het schooljaar 2016-2017 docenten voor de volgende vakken:

Scheikunde 0,8 fte 1e graads

Wiskunde 0.4-1,0 fte           1e/2e graads        

Techna 0,6-1,0 fte            2e graads
Techna is een combinatie van de vakken natuurkunde en techniek. We zijn op zoek naar een collega met een bevoegdheid natuurkunde 2e graads en affiniteit en zo mogelijk ook ervaring met techniek. 

Rekenen 0,6-1,4 fte           2e graads/ PABO/ Master rekenen
Wij zijn op zoek naar een docent rekenen voor alle niveaus en jaarlagen in de school. In de onderbouw werken wij met diagnostische toetsen en lessen voor leerlingen, die dat nodig hebben. In de bovenbouw bereiden wij onze leerlingen direct voor op de rekentoets 2F (mavo) en 3F (havo-vwo). Dat doen we door het geven van lessen en het werken met een digitaal adaptief rekenprogramma.

U kunt ook solliciteren naar een deel van de vacature of naar een combinatie van deze vacatures.

U kunt uw reactie tot uiterlijk 3 juni 2016 richten aan de conrector bovenbouw
Mw drs. M (Merlijn)  Verstraeten m.verstraeten@comeniusnet.nlTerug

CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realistaie SchoolMaster BV