Article Details
Trier in het Vizier Bericht geplaatst op: 19-4-2016

Trier in het vizier!

 

Door Maan Goedhart (4G)

 

Het is dinsdag 5 april, de werkweek waar we al jaren lang verhalen over hebben gehoord is eindelijk aangebroken: we gaan met 4G, mevrouw Nagel, mevrouw Van Nielen en de heer Keller naar Trier. Het hoogtepunt van de vierde klas.

In de bus zit de sfeer er al goed in, we zingen luidkeels mee met de muziek en voor we het weten zijn we al in Keulen. Het is erg regenachtig, dus de paraplu’s zijn ook van de partij. Als eerst bezoeken we het Römisch – Germanisches Museum waarin het prachtige Dionysus mozaïek te zien is, daarna halen we een typisch Duitse Brezel en gaan we door naar het museum van moderne kunst (Ludwig Museum). Van Dalí tot Lichtenstein, het is er allemaal. Ons laatste bezoekje is aan de Dom van Keulen, die ene die de laatste tijd zoveel in het nieuws is geweest. Maar wees gerust, na een snelle blik gaan we weer veilig door naar Trier om daar met de hele klas de supermarkt te terroriseren. Kevin, onze chefkok (ook wel Cheffin), heeft van tevoren al wat voorbereid, dus we zijn zo de Netto weer uit. 

lees meer>>Terug

CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realistaie SchoolMaster BV