Article Details
Comenius College Gecertificeerd! Bericht geplaatst op: 27-11-2015

Comenius College gecertificeerd!


Door mevrouw Van Zwol 

Het Comenius College College is op 20 november jl. gecertificeerd als European Parliament Ambassador School. Slechts een zeer beperkt aantal Nederlandse scholen is European Parliament Ambassador School. De titel wordt toegekend op basis van de inhoud van het  onderwijsprogramma. 

Het certificaat met bijbehorende plaquette werd uitgereikt in het Vredespaleis door Eduard Slootweg, vertegenwoordiger van het Europees Parlement in Den Haag. Het Europees Parlement Informatiebureau in Nederland verzorgt het toekenningsproces. Deze organisatie begeleidt en visiteert scholen jaarlijks om te monitoren of de scholen aan de gestelde - hoge - kwaliteitseisen voldoen. Zodra dit het geval is, mag de school zich een jaar lang officieel European Parliament Ambassador School noemen. Als European Parliament Ambassador School is het Comenius zich terdege bewust van de verantwoordelijkheid die het certificaat met zich meebrengt. De school ziet het als een inspirerende uitdaging om alle leerlingen te ondersteunen bij de eerste stap naar het Europees en wereldburgerschap.                            Wij zijn er enorm trots op!


De heer  Stol, mevrouw Van  Zwol en de heer Slootweg (Hoofd

Informatiebureau Europees Parlement  Nederland)

Terug

CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realistaie SchoolMaster BV