Article Details
Gezocht: Docent Engels Bericht geplaatst op: 6-10-2015

Het Comenius College te Hilversum, een excellente school voor gymnasium, atheneum, havo en mavo, zoekt in verband met zwangerschapsverlof een docent Engels (2e/1e graads, ca. 0,6 fte.) voor de periode 4 januari 2016- einde schooljaar.

De lessen worden gegeven in leerjaar 1 - 3 van mavo en havo.

Tevens zoeken wij ter vervanging wegens zwangerschapsverlof een docent Engels (0,5 fte, 1e graads) voor de periode 14 maart – einde schooljaar.

De lessen worden gegeven in leerjaar 1, 3 en 4 van havo en vwo.

Een (gedeeltelijke) combinatie van beide vacatures behoort tot de mogelijkheden.

U kunt uw reactie vóór 16 oktober a.s. sturen naar de rector, drs. J.G. Veenstra (j.veenstra@comeniusnet.nl)


Het Comenius College is een bloeiende scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo met veel aandacht voor wetenschap, kunst, cultuur en sport. De school ligt schitterend in de bosrijke omgeving van Hilversum-Zuid en is goed te bereiken per openbaar vervoer.  Het gebouw is recent volledig gerenoveerd, vanuit onze visie op onderwijs en leren. Bij de inrichting zijn onder meer een modern bètalab, studio’s voor de talen, een fitnesscentrum en goede werkplekken voor de medewerkers gerealiseerd. 


Onze focus is gericht op leren. Wij besteden veel aandacht aan talen, wetenschap (WON), sport (TopsportTalentschool) en kunst & cultuur. Wij hechten aan burgerschapsvorming en werken met onze leerlingen aan democratische vaardigheden, een tolerante attitude en wereldburgerschap. Het schoolklimaat is prettig en iedere leerlinge wordt gezien. De resultaten van alle afdelingen zijn boven het landelijke gemiddelde. In januari 2015 hebben de afdelingen vwo, havo en mavo het predicaat Excellent School ontvangen. De ontwikkeling van de medewerkers wordt actief gestimuleerd. Een inspirerende leer- en werkomgeving voor zowel startende als ervaren medewerkers!

Voor meer informatie over deze en andere vacatures bij CVO 't Gooi kunt u terecht op onze website
Terug

CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realistaie SchoolMaster BV