Article Details
Indrukwekkend talent bij de brugklastalentenshow! Bericht geplaatst op: 2-10-2015

Indrukwekkend talent bij de brugklastalentenshow!

 

Door mevrouw Tiesing, afdelingsleider havo-vwo 1-2

 

Nog maar net op school en dan al op het podium durven staan, dat is een hele stap. Maar liefst vijftien optredens telde de brugklastalentenshow afgelopen vrijdag. Julia en Cato presenteerden namens de LVC de avond. De belangstelling was groot en de zaal enthousiast. Het aanbod liep sterk uiteen: dans, piano, een goochelshow, zang, snel geformeerde bandjes en een originele kahootquiz.  En de jury, bestaande uit Johan, Grace, Floor en de eerdere winnaars Emma en Britt,  had het niet makkelijk! Sommige leerlingen hadden verrassende mooie stemmen, konden prachtig dansen of stalen de show door met de hele klas op te treden (1mh3).

Na rijp beraad  was de jury het helemaal eens. De derde prijs ging naar Anne Biemans en Jenna Angel (dans), de tweede prijs naar Jan-Reijer Bagijn (piano) en de eerste prijs naar Josephine van Waesbergh (zang).

Na afloop mochten de bruggers nog even alle spanning van zich af dansen. Terwijl DJ Tanno de disco verzorgde dronken de ouders nog wat na in de lounge.

Met grote dank aan de LVC, Rick en zijn mannen, de firma Verhoog, de jury, secondanten, mentoren en de conciërges. lees meer
Terug

CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realistaie SchoolMaster BV