Article Details
Het bevorderen van gezond gedrag bij jongeren Bericht geplaatst op: 21-9-2015

Op donderdagavond 24 september organiseert Groen Links Hilversum een debat met als onderwerp: Het bevorderen van gezond gedrag bij jongeren. Er komen een aantal zeer interessante sprekers, zoals  o.a. dr. ir. Monique Ridder. Zij is vorig jaar gepromoveerd op een onderzoek onder jongeren en scholen m.b.t. het bevorderen van gezond gedrag en komt haar conclusies met ons delen. En Rob Oudkerk komt, namens de organisatie Jongeren Op Gezond Gewicht, toelichten hoe een gemeente, samen met andere partners waaronder scholen, in een gezamenlijke aanpak veel kan bereiken op dit terrein. Ook de GGD en de Gezondheidsstudio zijn aanwezig om een toelichting op het onderwerp te geven.


In de tweede helft van de avond zal er een debat plaatsvinden met de zaal, waarbij iedereen uitgenodigd wordt zijn of haar mening te geven over dit onderwerp.
Zeer nadrukkelijk nodigen we ook ouders en jongeren uit om mee te praten.


We zijn deze avond te gast op het A. Roland Holst College in Hilversum. De avond start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur) en duurt tot ongeveer 22.00 uur.
De uitnodiging voor dit najaarsdebat treft u in bijgaande poster (download poster)


Mochten er vragen zijn, schroom dan niet contact met mij op te nemen.


Met vriendelijk groeten,


Nicolette de Gooijer
Fractiemedewerker Groen Links Hilversum
06-17595476


Terug

CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realistaie SchoolMaster BV