Article Details
3 op reis backpack Bericht geplaatst op: 9-6-2015

Beste Comenius-leerlingen, medewerkers en docenten,


Ik ben een oud-leerling en ik wil jullie allemaal om hulp vragen!
Na mijn Comeniustijd ben ik toerisme gaan studeren. Ik heb heel veel gereisd en nu ben ik één van de achttien gelukkigen die mee doet aan het nieuwe reisprogramma ‘3 op reis backpack’ dat elke werkdag te zien is op de NPO-3 om 19:55 uur.


Achttien backpackers reizen een stukje van een in totaal veertig dagen durende trip en ik heb daarvoor een hele toffe reis gemaakt van Venetië naar Rome. Er kunnen vijf backpackers door naar de volgende ronde. In deze ronde wordt een reis naar een droombestemming gemaakt! En één deelnemer zal de nieuwe Floortje Dessing worden… Deze droom had ik al toen ik op het Comenius College zat. 


Jullie kunnen me daarbij allemaal helpen! Zouden jullie op mij willen stemmen via de volgende website? https://backpack.bnn.nl/deelnemer/lisanne. Het kost maar tien seconden en je wordt achteraf niet gespamd! Je mag met al je e-mail adressen stemmen;). Willen jullie dit ook aan al jullie kennissen en familieleden vragen om te doen? 


Alvast ontzettend bedankt!


Heel veel liefs,


Lisanne Rentier 

Terug

CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realistaie SchoolMaster BV