Scholen
Onderstaand vindt u beknopte informatie over de vier scholen binnen het bestuur van CVO 't Gooi. School-eigen informatie is te vinden op de website van de school, te bereiken via de locatiekiezer en de startpagina.

Kom verder bij:

College de Opmaat
Een school voor leerwegondersteunend beroepsonderwijs. Leidt leerlingen op die met extra zorg en begeleiding in een kleine leeromgeving een vmbo-diploma of een toelatingsbewijs voor het ROC kunnen halen.

Comenius College
Het Comenius College is een bloeiende schoolgemeenschap met veel aandacht voor wetenschap, kunst, cultuur en sport. De school ligt prachtig tussen het Corversbos en het Spanderswoud (omgeving van Hilversum-Zuid) en is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Het heeft een groot sportcomplex met gymzalen, sportvelden en tennisbanen op eigen terrein. Kenmerkend zijn: aandacht voor de christelijke traditie, breed en gedegen onderwijsaanbod met oog voor vernieuwing, veel ICT, goede zorg en begeleiding, veilig leer- en werkklimaat en speciale aandacht voor reken- en taalvaardigheden.

De Savornin Lohman
De Savornin Lohman is een moderne school voor mavo en onderbouw havo en ligt aan de zuidrand van Hilversum. Met ongeveer 300 leerlingen en 25 medewerkers vormt de school een overzichtelijke, kleinschalige gemeenschap, waarin medewerkers en leerlingen zich vanaf het eerste moment thuis voelen. 

Hilfertsheem College
Verzorgt alle leerwegen binnen het vmbo/lwoo voor ongeveer 430 leerlingen. Binnen het vmbo ligt er een sterk accent op leren door doen. VMBO-leerlingen verschillen. Die verschillen mogen best tot uiting komen. Daarom is ons onderwijs maatwerk en sluit het aan bij de vragen en mogelijkheden van de leerling. Leerlingen kunnen in de klas op hun eigen niveau werken. 

Alle scholen organiseren voorlichtingsbijeenkomsten voor ouders en leerlingen, open dagen en/of proeflesdagen.

Er is een fout opgetreden. Fout: is op dit moment niet beschikbaar.
Er is een fout opgetreden. Fout: is op dit moment niet beschikbaar.

Alle scholen organiseren voorlichtingsbijeenkomsten voor ouders en leerlingen, open dagen en/of proeflesdagen in de maanden januari en februari. Data worden gepubliceerd op de website. 

  
     


Alvast binnen kijken?
Bekijk hier de CVO-film.

CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 65 17 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realisatie SchoolMaster BV