Arbeidsvoorwaarden
Werken op een van de scholen van CVO 't Gooi betekent werken bij een organisatie die zich door haar beleid op het gebied van onderwijs en begeleiding, personeel en huisvesting inzet om een aantrekkelijk werkgever te zijn.

Bij aantrekkelijk werkgeverschap horen goede arbeidsvoorwaarden. In aanvulling op de CAO-VO heeft CVO 't Gooi diverse aanvullende arbeidsvoorwaardelijke regelingen waaronder collectieve verzekeringsmogelijkheden.

Een van de doelen van CVO 't Gooi op personeelsgebied is dat we onze medewerkers faciliteren blijvend bekwaam te zijn. Er zijn scholingsmogelijkheden en ontwikkelingskansen. De gesprekscyclus is ingericht en het personeelsbeleid is er op gericht de komende jaren meer docenten in LC en LD te benoemen. CVO 't Gooi richt haar personeelsbeleid zo in dat we onze medewerkers faciliteren blijvend vitaal te zijn. Uitvoerige informatie hierover is na inloggen te vinden onder 'mijn CVO'. 
Er is een fout opgetreden. Fout: is op dit moment niet beschikbaar.
Er is een fout opgetreden. Fout: is op dit moment niet beschikbaar.
Klik hier voor de CAO (alleen digitaal beschikbaar).

Welke arbeidsvoorwaarden gelden er voor het onderwijs?
CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 65 17 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realisatie SchoolMaster BV