Nieuws

OPEN DAG TOPSPORT
CVO als Topsportschool 
2 februari 2017
Informatieavond voor erkende topsporttalenten en hun ouders. 
Het programma start om 20:00 uur. 
Inloop vanaf 19:30 uur. 
Locatie: Comenius College, Bisonlaan 1, HilversumDani van Dijk (1MH3) - september 2016M.i.v. 1 augustus 2016 is Mariëtte Sips aangesteld als begeleider TopsportTalenten op het Comenius College. Mariëtte is op dinsdag, woensdag en donderdag het 3e, 4e en 5e uur aanwezig in de studieruimte om de leerlingen te helpen met hun huis- en schoolwerk. 

Heb je een vraag voor Mariëtte? Zij is per e-mail te bereiken: m.sips@comeniusnet.nl


 Hilversummer Daan Staal (14) mag ’zomaar’ naar de Champions League-finale

Daan op de foto met FC-Utrecht speler Ruud Boymans
Daan Staal (14) uit Hilversum droomt van een profvoetbalcarrière. Komend weekeinde krijgt hij al de unieke gelegenheid om sfeer te proeven op het allerhoogste niveau. De leerling van het Comenius College speelt bij Almere City en is uitverkoren om in San Siro bij de Champions League-finale tussen Atlético Madrid en Real Madrid te gaan kijken. „Ik dacht dat ze een grapje maakten.” Juni 2016


FC-Utrecht B1/O17 landskampioen!
Louk Dekkers en Thijmen Nijhuis, beiden Comenianen, haalden met hun team voor het eerst in de FC-Utrecht geschiedenis het landkampioenschap binnen! 
Gefeliciteerd boys!
Juni 2015


Odile van Aanholt
 (6 vwo, Comenius) wint Flyer Trofee, 
de onderscheiding voor het meest succesvolle Nederlandse jeugdtalent. 
Januari 2015


Zilver voor zeilster OdileWij zijn wederom trots op Odile van Aanholt (Comenius College, 6 vwo, op de foto links). Zij won dit weekend prachtig zilver op één punt verschil met de winnaar Samantha Yom uit Singapore (27 punten). Odile was ook vlaggendraagster bij de opening van de Olympische Jeugdspelen in het Chinese Nanjing afgelopen zaterdag. Zij is een van de 41 Nederlandse deelnemers voor het grootste sportevenement voor jongeren ter wereld. De sporters, die tussen de 15 en 18 jaar oud zijn, nemen het van 16 tot en met 28 augustus tegen elkaar op in een van de oudste steden van China.


Nederlandse pitcher Timmermans wint NJCAA World Series

De achttienjarige Nederlandse honkballer Kaj Timmermans is dit weekeinde met zijn Iowa Western Community College winnaar geworden van de NJCAA World Series, het landelijke finaletoernooi voor junior collegeteams. In Grand Junction (Colorado) werd de finale met ruime cijfers gewonnen van Miami Dade. 

Klik hier voor het volledige artikel

Comeniusleerling naar Champions League.

AMERSFOORT - Na een geslaagd trainingskamp op het sportcentrum van de KNVB in Zeist afgelopen weekend is hij er helemaal klaar voor: Ali Türksoy uit Amersfoort gaat met nog 11 andere spelers en speelsters naar het Portugese Lissabon om daar op 24 mei de finale van de Champions League tussen Real Madrid en Atletico Madrid bij te wonen.

Klik hier voor het volledige artikel   

Workshops topsportavond 2 april 2014
  

*2014-04-02 PPT Voeding Topsport Talentschool Hilversum (1).pdf

*Presentatie workshop Plannen COMENIUS (2) (1).pdf

*Mentale Training CVO t Gooi.pdf


Lees hier het reisverslag van FC Utrecht O17 naar Ghana met Comenianen Tijn Wicherink (5V) en Tijn Jansen (6V).
http://www.hpdetijd.nl/2014-01-16/talenten-tamale-fc-utreg-goat-noar-ghana/
Oud-leerling Selena Piek heeft eind november 2013 op de Carlton Irish Open Badminton twee titels veroverd. Selena greep zowel in het gemengd dubbel als in het vrouwendubbel goud. 

Oud-Comeniaan Anne Veenendaal verdedigt komend seizoen het doel van hockecyclub Amsterdam. De 17-jarige ex-LOOT-leerling komt over van Laren, waar zij tweede keeper was achter international Joyce Sombroek. Tevens stond de tiener bij de A1 van de Gooise club onder de lat. Veenendaal behoort tot de selectie van Nederlands meisjes A. 

Oud-leerling Philipine van Aanholt naar Olympische Spelen Londen.

Babiche Roof
 maakt overstap naar Ajax. De oud-Comeniusleerling speelt volgend seizoen in de BeNe vrouwenvoetbalcompetitie.


Anne Veenendaal
 verkozen tot 'sporttalent t/m 17 jaar'.
De talentvolle hockeykeepster van Laren meisjes A1 komt uit voor Nederland t/m 17 jaar en werd met dit team Nederlands kampioen. Klik hier voor uitgebreidere informatie.

Archief nieuwsbrieven:


Klik hier voor de versie van januari 2011

Klik hier voor de versie van juli 2010

Klik hier voor de versie van januari 2010

Klik hier voor de versie van april 2009

Klik hier voor de versie van december 2009
Er is een fout opgetreden. Fout: is op dit moment niet beschikbaar.
Er is een fout opgetreden. Fout: is op dit moment niet beschikbaar.
Folders
Droom jij er wel eens van?
Bekijk hier de meest recente brochure.Bekijk hier de meest recente LOOT folder en hier Comenius Sportief met uitvoerige informatie over sporten en leren op het hoogste niveau.CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 65 17 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realisatie SchoolMaster BV